Автоматизирани индустриални производствени линии


Flexstore s + gabbiani p работни клетки

flexstore s 2017 size

Flexstore S е 3-осна автоматична система за товарене, разтоварване и складиране. Гарантира оптимизацията на потока от материали и съкращава времето за обработка. Системата е съвместима с пакетните циркуляри Gabbiani версии Prima и Impact. Работната клетка е напълно автоматична и не се нуждае от никакви ръчни настройки. Само един оператор е необходим за уптавление на системата, покривайки серия от разнообразни операции като вдигане на материала, зареждане на машината, разкрой, разтоварване и складиране.

Предимства:

- спестено време

- спестено пространство

- по-малко работна ръка

- координирано диагностициране на цялата работна клетка

- винаги наличен материал, без необходимост от мотокар за транспортирането му


Flexstore el + gabbiani g 2 работни клетки

cell galaxy flexstore

Напълно автоматизирани работни клетки за индустриалните производства. Персонални технологични решения, осигуряващи свръх висока производителност, в съчетание с гъвкавост и включване в производствения цикъл на супер къси серии дори от една плоча. Пълна автоматизация, оптимизация и мониторинг в реално време на процесите по зареждане на материал, разкрой, разтоварване и складиране. Надеждна и прецизна работа с плочи различни по вид и размери. По-малко работна ръка.


Направете запитване за персонализирана конфигурация на машините според вашите потребности на тел. 02 873 23 61, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.