"РИМ Инженеринг" е създадена през 1994 г. и днес е официалният дилър на SCM Group в България.

Философията на "РИМ Инженеринг" е базирана на дългогодишния опит в дървообработващата и мебелната промишленост. Екипът ни, начело с инж. Васил Паунов, предлага работещи ефективни решения на своите клиенти, и в този процес се водим от три критерия:

Професионализъм в дух на партньорство - екипът на "РИМ Инженеринг" е подготвен да консултира клиентите си с цел развитие на техния бизнес и да им предостави най-подходящите за тях производствени решения. Ние ще ви предложим най-доброто решение, съобразено едновременно с изискванията ви към производствените възможности и с инвестиционния ви бюджет.

Комплексно обслужване и сигурност във времето - от първоначалната консултация при избора на техническо оборудване, през доставката на машините, монтажа и обучението на персонала, до техническото обслужване през годините. Нашите клиенти знаят, че могат да разчитат на нас!

Качество на световно ниво - "РИМ Инженеринг" внимателно подбира своите партньори, производители на машини, за да предостави най-качествените решения на българските производители.

Ние знаем, че закупуването на машината е само първата стъпка във взаимоотношенията ни с клиента. А нашите клиенти знаят, че могат да разчитат на нас за поддържане на качествен и непрекъснат производствен цикъл в дългосрочен план. След доставката, монтажа и въвеждането в експлоатация на машината наша грижа остава поддръжтата във времето - техническо обслужване, консултации, доставка на консумативи и резервни части. РИМ ИНЖЕНЕРИНГ е вашият дългосрочен и коректен партньор!