------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"От 2005 г. ползваме услугите на официалния представител на италианския производител SCM GROUP за България - фирма РИМ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД.
Освен доставката, РИМ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД монтира, пуска в експлоатация и обучава оператори за работа със закупените машини:
1. 5-осен център RECORD - 2005 г.
2. Пробивен център CYFLEX F900 - 2009 г.
3. Пакетно-разкрояващ циркуляр SIGMA IMPACT 107P - 2009 г.
4. Широколентова шлайфмашина SANDYA 5SF - 2009 г.
5. Комбиниран абрихт-щрайхмус FS41 - 2010 г.
6. Банциг SP600 - 2010 г.
7. Циркуляр-фреза ST1 - 2011 г.
8. Форматен циркуляр SI7 L'Invincibile - 2015 г.
9. Автоматична кантираща машина SOLUTION MD - 2016 г.
10. 5-осен център Morbidelli M100 - 2020 г.
Доволни сме от експоатационните качества на машините и от професионалното отношение на фирма РИМ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД."
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"РИМ Инженеринг е наш надежден партньор от 2006 г. и от тях са закупени основните ни машини за производство на обзавеждане за интериор и екстериор, дървени прозорци и врати.
През 2020 г закупихме още двуетажна преса модел Sergiani 30-14, както и още един фрезови и пробивен CNC център модел Morbidelli M100 комплектован с аспирационна система модел Alfamax 56. Машините са доставени и пуснати в експлоатация от фирма РИМ Инженеринг ЕООД.
С настоящето писмо изказваме своето задоволство от качеството на машините, компетентността на техническия персонал и коректното отношение на фирма РИМ Инженеринг ЕООД като официален представител на SCM GROUP за Р.България."
инж. Станислав Парашкански, "УНИВЕРСАЛ СТРОЙ КОНСУЛТ" ООД, гр. Благоевград

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"С официалния представител на италианския производител SCM за България - фирма РИМ Инженеринг ЕООД, работим от 2010  г. През всички тези години изградихме партньорски отношения и закупихме от тях цялото си техническо оборудване. 

РИМ Инженеринг ЕООД монтира, пусна в експлоатация и обучи персонал за работа с машините. РИМ Инженеринг ЕООД осигурява, както гранционен сервиз, така и след гаранционна поддръжка. 

През всичките години на съвместна работа РИМ Инженеринг ЕООД ни помага с консултации за развитието на нашето производство. Препоръчваме РИМ Инженеринг ЕООД като коректен и надежден партньор."

Гергин Александров, "ЛАГО ДИЗАЙН" ООД, гр. София

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"РИМ Инженеринг от 2002 г. се грижи за доставката и поддръжката на част от производствените ни мощности - кантираща машина, циркуляри и пробивни машини. Екипът от професионалисти ни спечели със:

- изключителната си коректност;
- стриктно спазване на договорените срокове;
- отзивчивост и бързина при разрешаване на възникнали проблеми в процеса на работа с машините, както по време на гаранционното обслужване, така и след него;
- пълно съобразяване и разбиране на изискванията ни, съобразно спецификата на нашата работа.
Бихме препоръчали "РИМ Инженеринг" на всяка компания, която държи на коректно и качествено обсужване."

Запрян Колев, Управител на "РЕДО" ЕООД - гр. Пловдив

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Във връзка с 20 годишнината от създаването на фирма "РИМ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД, гр. София, искаме да изразим нашето голямо удовлетворение от съвместната ни работа в продължение на 14 години.
Още с първите контакти с Вас се разбира за професионализма, с който се отнасяте към поставените въпроси за решаване. Прави впечатление коректното и внимателно отношение към нас - клиентите.
През годините сме получавали незаменима компетентна техническа помощ при възникнали проблеми и текущи ремонти. Рутината на техниците от Вашата фирма се доказва от бързите, сигурни и качествени ремонти.
Не на последно място, бихме искали да благодарим за експедитивното снабдяване с резервни части, като в повечето случаи правите така, че да не се получават големи престои.
По отношение на машините, които сте доставили, монтирали и пуснали в действие, можем да кажем, че са на световно равнище по издържливост и качество.
Още веднъж Благодарим на цялата Ви фирма за добрата работа, с пожелание за дългогодишна съвместна дейност занапред!"

Янко Боев, Управител на "Виктор Мебел" ООД - гр. Севлиево

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
"В съвместната ни работа РИМ Инженеринг ЕООД винаги е спазвала поставените задачи и е реагирала с готовност на нашите искания.
Фирмата притежава необходимия екип, опит и професионализъм. Всички възложени до момента поръчки са реализирани професионално, което ни дава основание да продължим добрите бизнес отношения с "РИМ Инженеринг" ЕООД и за в бъдеще.
Препоръчваме "РИМ Инженеринг" ЕООД като надежден партньор в областта на доставка, сервиз и профилактика на дървообработващите машини."

Михаил Михалев, Директор на ЕТ "Михал - Михаил Михалев" - гр. Поморие

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Фирма ВАЛИАНИ е клиент на "РИМ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД от 2003 г. Закупили сме два броя производствени машини - циркуляр и кантослепваща. Много сме доволни от сервиза и експедитивното обслужване на РИМ ИНЖЕНЕРИНГ. Максимално бързо се отзовават при всякаква авария и доставка на части. Винаги сме получавали компетентен отговор по технически въпроси, отремонтиране и поддръжка на горепосочените машини. 
Занапред ще използваме предлаганите от РИМ ИНЖЕНЕРИНГ продукти. При закупуване на нова машина с удоволствие бихме приели всяка тяхна компетентна оферта, понеже са един надежден, коректен и точен партньор."

Илиян Славчев, Управител на "Валиани" ЕООД - гр. Варна

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Фирма ТИН АРТ - СОФИЯ СТОЯНОВА" желае да изкаже искрените си благодарности на фирма РИМ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД за коректната консултация и доставка на следните машини през 2015г:
- CNC фрезови и пробивен център модел Pratix S22
- форматно-разкройващ циркуляр модел SI 350 CLASS
- автоматична кантираща машина модел Olimpic S1000
- Кантираща машина с ръчно подаване модел Olimpic E10
- Обрязваща машина с ръчно подаване модел Olimpic M80/T
- Аспирационна система модел ALFA MAX 64
Поради утвърдения ни опит в работата с тях, препоръчваме фирма РИМ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД специално на претенциозните клиенти, които държат на качеството и коректността." 

София Стоянова, Управител на ЕТ "ТИН АРТ - СОФИЯ СТОЯНОВА" - гр. Свиленград