Консултиране и изготвяне на персонални решения – ключова стъпка в развитието на мебелното производство е оптимизирането на работния процес и избора на подходящо оборудване – машини, цели производствени линии, технически и софтуерни нововъведения. Затова експертното консултиране е гръбнака на нашата дейност.

Оборудване по Европейските програми за финансиране – изготвяне на документите по оферти за нови машини и оборудване в съответствие с изискванията за кандидатстване на програмите за финансиране на ЕС.

Разработване на технологични проекти –екип от опитни инженери и проектанти предлага и изготвянето на технологични проекти за нови производства на мебели, дограма, паркет и дървени къщи.

Доставка и монтаж на машините, обучение на персонала – стандартното обслужване за нас е пълното обслужване: ние доставяме и монтираме машините във фабриките на нашите клиенти, тестваме и провеждаме обучение на персонала, за да получат клиентите ни завършено работещо решение.

Техническо обслужване – гаранционно или извънгаранционно, сервизното обслужване на нашите машини се извършва от нашите обучени техници, за осигуряване на гладък работен процес и дълъг живот на производствените мощности.

Uslugi website 2