Ъглови дървообработващи центри за производство на врати и прозорци, автоматизирани производствени линии и работни клетки за врати и прозорци


windor nt1

windor nt1 2017

CNC работен център за производство на рамки за врати и прозорци и врати от масивна дървесина. С машината е възможно да се извършат всички необходини операции по рязане, профилиране, допълнителни пробивно-фрезови операции, без значение от дизайна на продукцията, вида сечение и пр. Бърза смяна на шпинделите; автоматизирано обработване на детайл от двете страни при профилиране; нова пробивно-фрезова глава. Пълна безопасност за оператора, по-малко шум и спестено пространство благодарение на затворената структура на машината.

 
Максимална дължина на детайла: мм. 3000 (3800 като опция)
Максимална ширина на детайла: мм. 200
Максимална дебелина на детайла: мм. 140
Максимален ъгъл в градуси +/- 60

 


integra

integra 2017

CNC интегрирана работна клетка за производство на врати и прозорци. Подходящо решение за работно натоварване при повече от една смяна на ден, работната линия може да реализира серийна продукция или единични елементи. Осъществяване на всички необходими операции по рязане, фрезоване, профилиране, плюс необходините пробивно-фрезови операции, при това за всеки тип форма на детайлите, вид сечение, сглобка и дизайн на крайния продукт.

Не е необходимо постоянно присъствие на машинен оператор благодарение на напълно автоматизирания работен процес.

Висока производителност благодарение на зареждането за обработка на два детайла едновременно.

Изготвяне на индивидуална комплектовка на работната линия според търсеното ниво на производителност и наличното пространство за разполагане на работната линия в производственото помещение.

 
Максимална работна дължина: мм. 3200
Минимална работна дължина (вътрешно профилиране): мм. 210
Мин./макс. работна височина: мм. 160
Реално разстояние под работния плот: мм. 110
Височина на профилиране от работния плот: мм. 1020

Направете запитване за конфигурация на машините според вашите потребности на тел. 02 873 23 61 или на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.