Автоматизирани индустриални производствени линии


Flexstore s + gabbiani p работни клетки

flexstore s 2017 size

Flexstore S е 3-осна автоматична система за товарене, разтоварване и складиране. Гарантира оптимизацията на потока от материали и съкращава времето за обработка. Системата е съвместима с пакетните циркуляри Gabbiani версии Prima и Impact. Работната клетка е напълно автоматична и не се нуждае от никакви ръчни настройки. Само един оператор е необходим за уптавление на системата, покривайки серия от разнообразни операции като вдигане на материала, зареждане на машината, разкрой, разтоварване и складиране.

Предимства:

- спестено време

- спестено пространство

- по-малко работна ръка

- координирано диагностициране на цялата работна клетка

- винаги наличен материал, без необходимост от мотокар за транспортирането му


Flexstore el + gabbiani g 2 работни клетки

cell galaxy flexstore

Напълно автоматизирани работни клетки за индустриалните производства. Персонални технологични решения, осигуряващи свръх висока производителност, в съчетание с гъвкавост и включване в производствения цикъл на супер къси серии дори от една плоча. Пълна автоматизация, оптимизация и мониторинг в реално време на процесите по зареждане на материал, разкрой, разтоварване и складиране. Надеждна и прецизна работа с плочи различни по вид и размери. По-малко работна ръка.


Направете запитване за персонализирана конфигурация на машините според вашите потребности на тел. 02 873 23 61, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.