accord 25 fx

accord 50 fx m

Създаден за средни по размер производства, този пробивно-фрезови център с работна маса с греди е гъвкаво решение в производството на висококачествени врати, прозорци, стълби и други компоненти от масивна дървесина; възможност за работа с дърво, както и с други материали: пластмаси, смоли, леки сплави.

Разнообразие на възможностите: обработка на широки детайли (до 250 мм. височина на профила) и до 44 инструмента веднага налични за бърза смяна, в това число поддръжка на циркулярни дискове с диаметър до 350 мм. Избор между 3-, 4- или 5-осна работна глава; различни комплектовки на работната маса и магазина за инструменти.

Бързина и прецизност: работана маса с автоматично позициониране на детайлите с разнообразни фиксиращи устройства.

Ергономия и безопасност: нова Pro-Speed система (SCM патент) с хоризонтални фотоклетки и нови бъмпери позволява максимален достъп до работаната маса и същевременно пълна безопасност за оператора на машината при зареждане на детайли. Осигурено достигане на максимална скорост при обработка, за максимално висока производителност.

Лесно, интуитивно и ефективно програмиране със софтуера Xylog Maestro и неговите разнообразни приложения: Maestro 3D - за 3D проектиране при работа по 5 оси; Mestro WD - за проектиране на врати и рамки за прозорци; Maestro Pro View - за предварително симулиране на работния процес, който ще реализира машината; Maestro APPS - библиотека от функции за производството на врати, прозорци, стълбища, мебели и елементи за мебели.

Оптимизиране на разходите с пакета за енергоспестяване SAVENERGY.

 
Работна площ по оста Х: мм. от 3650 до 6360
Работна площ по оста Y:  мм. от 1380 до 1680
Височина на профила на обработвания детайл: мм. до 250
Мощност на електрошпиндела: kW от 12 до 15
Магазин за инструменти брой позиции от 10 до 44

 


 accord 25 fxm

accord 25 fxm 2017

Пробивно-фрезовият център accord 25 fxm е оборудван с мулти-фукционална алуминиева работна маса, гарантираща високи стандарти и прецизност. Перфектното решение за пробивно-фрезови операции върху дървени елементи от масивна дървесина и плочи, в това число от пластмаса, смоли и леки сплави. Висока гъвкавост в производството, в комбинация с много висока прецизност и качество на крайния продукт, без значение от размерите и формата на детайлите. Възможност за работа по метода Nesting (разкрой, пробиване, фрезоване).

 
Работна площ по оста Х: мм. от 3650 до 6170
Работна площ по оста Y: мм. от 1320 до 2120
Височина на профила на обработвания детайл: мм. до 250
Мощност на електрошпиндела: kW от 12 до 15
Магазин за инструменти: брой позиции от 16 до 44

accord 30 fx

accord 30 fx 2017

5-осен дървообработващ център от ново поколение, подходящ за работа при високо натоварване и необходимост от отнемане на големи количества материал при профилиране на детайлите, с гаранция за висока прецизност и високо качество на крайните продукти. Перфектното решение за производството на врати, рамки за прозорци, стълбища и други дървени елементи за строителството. 

Максимална прецизност в рамките на цялото работно поле, благодарение на здравината на структурата на машината.

Лесно профилиране на големи зони от детайла с 5-осна работна глава, проектирана специално за по-изискващи приложения.

Много бързо конфигуриране на работната маса, в автоматичната версия, както и във версията с ръчни настройки.

По-голяма производителност с възможността за изпълнение на всички допълнителни операции по производството на врати и рамки за прозорци, с патентования мулти-функционален агрегат BRC (Пробиване Фрезоване Рязане).

SAVENERGY система за енергоспестяване.

 
Работна площ по оста Х: мм. от 3050 до 6360
Работна площ по оста Y: мм. от 1380 до 1905
Височина на профила на обработвания детайл: мм. до 250
Мощност на електрошпиндела: kW от 8,5 до 13
Магазин за инструменти брой позиции от 10 до 78

 


 accord 30 fxm

accord 30 fxm 2017

5-осният пробивно фрезови център accord 30 fxm с мулти-функционална алуминиева работна маса, за производства изискващи висока гъвкавост и работа с голямо разнообразие на форми, прецизност и най-високо качество.  Перфектно решение за работа с плочи от пластмаси, композитни материали, смоли и леки сплави, в това число работа по метода Nesting.

 
Работна площ по оста Х: мм. от 3650 до 6170
Работна площ по оста Y: мм. от 3120 до 2120
Височина на профила на обработвания детайл: мм. до 250
Мощност на електрошпиндела: KW от 8,5 до 13
Магазин за инструменти брой позиции от 10 до 78

accord 40 fx

accord 40 fx 2017

Високопроизводителен 5-осен пробивно фрезови център с греди за индустриално производство на разнообразни профили рамки за прозорци, врати, стълбища и други дървени компоненти за строителството. Модел Accord 40 FX надгражда възможностите на предходните модели от серия Accord:

По-бързи работни цикли, благодарение на работата с инструменти тип "двоен профил" и спестеното време за смяна на инструменти.

Максимална скорост при конфигурация на работната маса: самостоятелни мотори на фиксиращите части, което позволява симултантното им движение.

Съкращаване на изчакванията за смяна на инструмент, благодарение на "Match 5" устройството - смяна на инструмента за 5 секунди (дърво-дърво).

Още повече производствени възможности, с възможност за профилиране на детайл с височина на профила 350 мм.

 
Работна площ по оста Х: мм. от 3680 до 6360
Работна площ по оста Y: мм. от 1680 до 1905
Височина на профила на обработвания детайл: мм. 350
Мощност на електрошпиндела kW от 8,5 до 15
Магазин за инструменти брой позиции от 10 до 78

accord 40 fxm

accord 40 fxm 2017

5-осният пробивно фрезови център accord 40 fxm с мулти-функционална алуминиева работна маса, за производства изискващи висока гъвкавост и работа с голямо разнообразие на форми, прецизност и най-високо качество.  Перфектно решение за работа с дърво, пластмаси, смоли и леки сплави, в това число работа по метода Nesting.

 
Работна площ по оста Х: мм. от 3650 до 6170
Работна площ по оста Y: мм. от 1600 до 2120
Височина на профила на обработвания детайл: мм. 350
Мощност на електрошпиндела kW от 8,5 до 15
Магазин за инструменти брой позиции от 10 до 78

accord 50 fxm

accord 50 fxm 2017

5-осен мултифункционален пробивно-фрезови център с фиксирана маса, създаден за производство на иновативни сложни форми и обекти с голям размер. Тази машина покрива нуждите на много сектори, от дизайнерски елементи от дърво до технологично напреднала работа с пластмаси и други съвременни материали.

Без граници за форма и размер - свободата на работа с 5-осна машина и всякакъв вид материали и продукти: дърво, шперплат, формовани детайли, смоли, пластмаси, леки сплави, калъпи, прототипи... Профилиране на детайли с височина на профила 500 мм.

Безупречно качество на обработката - прецизност и най-високо качество на крайния продукт благодарение на мощната работна глава за индустриално натоварване - 17 kW, от 12.000 до 24.000 оборота в минута.

*Машината се предлага и във версия с работна маса с греди.

 
Работна площ по оста Х: мм. от 3650 до 6170
Работна площ по оста Y: мм. от 1600 до 2120
Височина на профила на обработвания детайл: мм. 500
Мощност на електрошпиндела kW 17
Магазин за инструменти брой позиции от 12 до 72

 accord wd работна клетка

accord wd 2017

CNC работна клетка за производство на рамки за прозорци и врати, със ситема за товарене и разтоварване. За изпълнение на серийни поръчки или единични продукти; работният цикъл остава непрекъснат и винаги с най-високата скорост на подаване. Производството на всеки продукт е лесно и бързо; на разположение е употребата на всички типични за дървообработващите центри Accord работни процеси, устройства и функции.

Постоянно присъствие на оператор при машината не е необходимо, благодарение на напълно автоматизираните процеси.

 
Работна площ по оста Х: мм. 6360
Работна площ по оста Y: мм. 1905
Мощност на електрошпиндела kW 13
Инструменти на разположение брой 48

routech feed

routech feed 2017

Специализиран фрезови център за производство на врати и прозорци, пригоден да работи в непрекъснат производствен цикъл. Богати възможности за компектовка на работната глава, с 3 или 5 оси. Машината е подходяща за включване в автоматична производствена линия.

 
Ширина: мм. 5230
Дължина: мм. 6700
Височина: мм. 3000

 


routech chronos

routech chronos

Универсален cnc център с широки работни площи и възможност за изработка на много висок профил на детайла. Създаден за производство на извито дърво, използван за изработка на специализирано обзавеждане за лодки и яхти, автомобили, самолети. 

Изработка на всевъзможни форми с 5-осни работни глави и прецизност в рамките на цялото работно поле.

Лесно зареждане на работните детайли.

Пълна видимост и безопасност: драстично намалени нива на шум и прах с напълно затворена работна зона.

Енергоспестяване със системата SAVENERGY.

 
Работна площ по оста Х: мм. 3050 - 4250
Работна площ по оста Y: мм. 1560
Височина на профила (макс.) мм. 800
Мощност на електрошпиндела kW 11 - 15
Магазин за инструменти бр. позиции 12 - 42

 


 routech aries

routech aries 2017

Високопроизводителен център за производство на врати, извършващ всички операции необходими за поставянето на обков. Автоматично управление на позиционирането и закрепването на вратите за обработка; максимална скорост на обработка благодарение на едновременната работа от двете страни на вратата. Машината е подходяща за интегриране в автоматизирана високопроизводителна работна линия.

 
Размери на врати мм.
Дължина 1600 - 2500
Ширина 330 - 1300
Дебелина 40 - 80

 Направете запитване за конфигурация на машините според вашите потребности на тел. 02 873 23 61 или на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.